Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Vivienne Wesselink, raadslid sinds juni 2018 en ik woon in de wijk Oost.

Naast mijn raadslidmaatschap ben ik werkzaam als Project Management Ondersteuner in de installatietechniek. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met het gestructureerd laten verlopen van de verschillende processen van bouwprojecten.

Binnen onze fractie zijn mijn portefeuilles: Natuur, duurzaamheid, onderwijs en jeugd. Deze raadsperiode zal ik mij volledig inzetten voor deze onderwerpen. Ik vind het belangrijk dat we opkomen voor de natuur. Dit is immers één van de voornaamste redenen dat mensen hier komen en blijven wonen. Duurzaamheid is, helemaal nu, minstens zo belangrijk. We zullen de komende jaren hard moeten werken om de klimaatdoelstellingen te behalen of hopelijk zelf te overtreffen. Tenslotte wil ik als jongste lid van onze fractie een stem zijn voor jongeren in Hilversum.

Ik ben lid van D66 omdat ik mij goed kan vinden in het sociaal-liberale gedachtegoed. Tevens zijn thema’s zoals de donorwet en LHBTI-rechten ook onderwerpen die mij aangrijpen. Ik vind het mooi dat deze onderwerpen bij D66 hoog in het vaandel staan.

Portefeuilles: Natuur & groen, Onderwijs, Jeugdzorg. Wijk: Oost

Meer van Vivienne Wesselink