Steun ons en help Nederland vooruit

Jesse Markus

Bestuurslid permanente campagne en communicatie

Hilversum

Al sinds mijn studententijd ben ik lid van D66. Ik ben lid geworden omdat het duidelijke positieve pro-Europese verhaal mij als student zo aansprak. In de Europese Unie zijn we met elkaar verbonden en creƫren we welvaart en D66 durft dit benoemen en openlijk voor op te komen. Ook in Nederland heeft D66 snel mijn hart veroverd door daadwerkelijk antwoorden te bieden op bijvoorbeeld duurzaamheidsvraagstukken. Door op een pragmatische en constructieve manier naar de toekomst te kijken, los je problemen op voor mensen.

Sinds twee jaar woon en werk ik met veel plezier in Hilversum. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als projectmanager gemeente bij het Nederlands Debat Instituut. In deze periode heb ik gemerkt dat Hilversum een bruisende en dynamische stad is waar D66 al geruime tijd zijn steentje aan bijdraagt. Dit wil ik graag zo houden en ik wil me daarom actief inzetten zodat Hilversum een stad blijft waar iedereen zich direct thuis voelt. Zoals ik me dat ook heb gevoeld de afgelopen twee jaar.

Zou je graag mee willen denken over het organiseren van een evenement? Of wil je graag sparren over onze campagnes? Schroom dan niet om mij een mailtje te sturen of via LinkedIn een bericht te sturen.

Meer van Jesse Markus