Steun ons en help Nederland vooruit

Jarno Deen

Commissielid

39 jaar

Hilversum

Mijn naam is Jarno Deen en ik ben commissielid sinds november 2020. Ik woon sinds 2010 in Hilversum in de Bloemenbuurt (noord). Heb je vragen of opmerkingen over deze buurt laat het me dan weten!

In het dagelijks leven ben ik sinds begin 2020 werkzaam als strategisch adviseur bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ik hou mij bezig met de aansturing van een aantal zelfstandige bestuursorganen in de luchtvaartsector waaronder de Luchtverkeersleiding Nederland. Een leuke uitdagende baan. Hiervoor heb ik ongeveer 10 jaar in de watersector gewerkt bij het Hoogheemraadschap van Rijnland en Rijkswaterstaat. Hier heb ik ervaring opgedaan op het gebied van duurzame gebiedsontwikkeling, projectmanagement en assetmanagement.

D66 is voor mij de partij die met een positieve grondhouding en open blik voor de beste oplossingen kiest, zonder dogma en altijd met oog voor de lange termijn. Verder spreekt het idee me erg aan dat mensen zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen, maar dat er wel een vangnet moet zijn. Echt sociaal-liberaal dus!

Ik ben blij als commissielid te kunnen proeven aan het raadswerk en zal me de komende periode in ieder geval bezig houden met een aantal gebiedsontwikkelingen, de omgevingsvisie en het thema duurzaamheid.

Meer van Jarno Deen