Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-café “Sociaal-liberalisme” 25 november

Maandag, 25 november 2019 in Hilversum

Het sociaal-liberalisme is de grondslag van onze partij en heeft aan de basis gestaan van bijvoorbeeld het algemeen kiesrecht en de moderne verzorgingsstaat. Wat kan deze stroming nog meer ‘bereiken’? Om daarover met elkaar van ...

Het sociaal-liberalisme is de grondslag van onze partij en heeft aan de basis gestaan van bijvoorbeeld het algemeen kiesrecht en de moderne verzorgingsstaat. Wat kan deze stroming nog meer ‘bereiken’?

Om daarover met elkaar van gedachten te wisselen, organiseert D66 Hilversum een D-café over het sociaal-liberalisme: over de geschiedenis en de betekenis en de toekomst ervan voor de partij.

Deze thema-avond vindt plaats op maandagavond 25 november. De inloop is vanaf 19.30 uur, het programma zal starten om 20.00 uur. De locatie wordt z.s.m. bekend gemaakt. De toegang is vrij; laat wel even weten of je komt via jesse.markus@d66hilversum.nl. Of schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Over de spreker:
Daniël Boomsma is verbonden aan de Hans van Mierlo Stichting. Hiervoor werkte hij voor de voorzitter van de Tweede Kamerfractie van D66. Zijn interesses liggen vooral bij de ideeënvorming en het sociaal-liberale gedachtegoed.

Deze avond is naar aanleiding van de publicatie van De canon van het sociaal-liberalisme dat Daniël Boomsma heeft geredigeerd met directeur van de Hans van Mierlo Stichting, Coen Brummer.


Programma 25 november
19.30 – 20.00 uur – Inloop
20.00 – 20.30 uur – Opening door Daniël Boomsma
20.30 – 21.30 uur – Discussie over het sociaal-liberalisme
21.30 – 21.45 uur – Laatste vragen
21.45 – 22.00 uur – Afsluiting


Ja, ik kom naar het D-café "Sociaal-liberalisme" op 25 november!

  • We gebruiken alleen deze mail om nog een extra mail met laatste informatie te sturen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

25 november

20.00 - 22.00 uur

Locatie volgt spoedig