Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 17 januari 2020

Oproep! Doe mee met de werkgroep duurzaamheid

Altijd al mee willen discussiƫren over duurzaamheid in de gemeente? Met elkaar in gesprek gaan over wat de energietransitie nu betekent voor jou als inwoner? Wil je daarnaast ook graag mee beleid proberen te vormen en betekenisvolle evenementen organiseren?

Meld je dan vooral aan bij de werkgroep duurzaamheid van D66 Hilversum. We proberen minimaal tweemaandelijks samen te zitten en te discussiƫren over duurzaamheid. We willen volgende maand van start gaan. Dit is een initiatief mede naar aanleiding van vragen en tips van onze leden.

Interesse? Of behoefte aan meer informatie?

Stuur vooral een bericht naar onze politiek secretaris Robert Bouma of bestuurslid permanente campagne Jesse Markus.