Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 2 november 2018

Wethouder HvH weg; D66 Hilversum wil door

D66 Hilversum respecteert het besluit van Angelika Pelsink (Hart voor Hilversum) om te stoppen als wethouder Buurten, Wijken, Welzijn en Zorg. Het is spijtig dat ze na zo korte tijd tot dit besluit heeft moeten komen. We hebben Angelika leren kennen als een betrokken, collegiale vrouw.

De coalitie gaat bezien hoe haar vertrek kan worden opgevangen. D66 Hilversum wil verder en zal constructief in gesprek gaan met de andere coalitiepartners welke stappen er nu moeten worden gezet na het vertrek van de HvH-wethouder. D66 hoopt dat er snel een oplossing zal zijn, want de portefeuilles die Angelika Pelsink onder zich had, zijn belangrijk voor Hilversum. D66 Hilversum staat, net als in voorgaande colleges, ook nu voor een sterk, eerlijk en toegankelijk buurten-, zorg- en welzijnsbeleid.